Mihai Tudose pentru europarlamentare - ProRomania
Silviu Mares 25 decembrie 2017

Pe lângă activităţile preventive, în perioada 12-19 decembrie 2017 poliţiştii locali rutieri au aplicat un număr de 105 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 28.510  lei şi au fost aplicate un număr de 149 puncte penalizare conform O.U.G. 195/2002. 

Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru oprirea în mod voluntar în zona de acţiune a indicatorului “Oprirea interzisă”. Acești șoferi au fost sancționați cu amendă în valoare de 290 lei și 2 puncte penalizare.

Printre cei sancționați de Poliția Locală Brăila sunt M. F., în vârstă de 34 ani, din Brăila, care a circulat cu autovehiculul marca Dacia pe str. Școlilor dinspre Aleea Învățătorilor către str. Hipodrom şi a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “Oprirea interzisă”. Tot pentru aceeași abatere a fost sancționat și E. I., în vârstă de 36 ani, din Constanța care a circulat cu autovehiculul marca Volkswagen pe Calea Călărașilor dinspre Bd. Independenței către Bd. Al. I. Cuza.

De asemenea, C. I., în vârstă de 27 ani, a fost depistat că după ce a circulat cu autovehiculul marca Opel pe Calea Galați dinspre Piața Traian către str. Nicolae Bălcescu a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “Oprirea interzisă”.  C. N., în vârstă de 37 ani, din Brăila a oprit voluntar în zona de acţiune a indicatorului “Oprirea interzisă” în timp ce circula cu autovehiculul marca BMW pe Calea Galați dinspre strada I. L. Caragiale către str. Nicolae Bălcescu.

S. V., în vârstă de 49 ani, din Brăila a fost sancționat pentru că după ce a circulat cu autovehiculul marca Opel pe Calea Călărașilor dinspre str. R. S. Campiniu către str. Danubiului a oprit voluntar pe trecerea pentru pietoni situată la intersecția Calea Călărașilor/str. Danubiului.

S. A., în vârstă de 33 ani, din Brăila a fost sancționat în calitate de conducător auto care a circulat cu autovehiculul marca Dacia pe Bd. Dorobanților dinspre str. Tineretului către str. Franceză şi a oprit voluntar la mai puțin de 25 m de trecerea pentru pietoni situată la intersecția Bd. Dorobanților/str. Franceză.

A. P., în vârstă de 63 ani, din Brăila a circulat cu autovehiculul marca Volkswagen pe Calea Călărașilor dinspre str. Unirii către Bd. Independenței şi a oprit voluntar pe colțul intersecției Calea Călărașilor/Bd. Independenței.

M. T., în vârstă de 28 ani, din Brăila a circulat cu autovehiculul marca Opel pe Calea Călărașilor dinspre str. Vapoarelor către str. Danubiului şi a oprit voluntar pe colțul intersecției Calea Călărașilor/str.Danubiului.

F. M., în vârstă de 32 ani, din Brăila a circulat cu autovehiculul marca Rover pe Calea Călărașilor dinspre str. R. S. Campiniu către str. Danubiului şi a oprit voluntar pe colțul intersecției Calea Călărașilor/str.Danubiului.

A. F., în vârstă de 60 ani, din Brăila a circulat cu autovehiculul marca Audi pe Calea Galați dinspre str. Grației către Bd. Dorobanților şi a oprit voluntar la mai puțin de 25 m de stația mijloacelor de transport în comun.

S. G., în vârstă de 38 ani, din Brăila a circulat cu autovehiculul marca Ford pe str.Costache Negruzzi dinspre str. Târgoviște către str. Cezar Petrescu şi a oprit voluntar la mai puţin de 50 m de platforma de tramvai, împiedicând circulaţia tramvaielor pe şine.

M. A.-M., în vârstă de 26 ani, din Brăila a circulat cu autovehiculul marca Opel pe Calea Călărașilor dinspre str. Malului către str. Justiției şi a oprit voluntar pe trotuar în dreptul imobilului cu nr. 39.

R. C., în vârstă de 64 ani, din Brăila a staționat voluntar cu autovehiculul marca Dacia în Piața Traian, cu sensul de deplasare dinspre Calea Galați către str. Mihai Eminescu, în zona de acțiune a indicatorului “Oprirea interzisă”;

Comentarii