ProBraila 28 octombrie 2012
12948 braileni beneficiaza de la ajutoarele alimentare de la UE
12948 braileni beneficiaza de la ajutoarele alimentare de la UE
Ajutoare alimentare de la UE pentru Braileni

De mai bine de doua saptamani, beneficiarii ajutoarelor alimentare venite de la Uniunea Europeana se pot prezenta la cele doua centre pentru a-si ridica alimentele. Autoritatile locale au spus in prima faza ca de aceste alimente vor beneficia 1.111 braileni, insa dupa introducerea noilor categorii, pe liste figureaza un numar de 12948 beneficiari.

Din cauza noilor adaugiri facute pe liste, de la 50 de kilograme de alimente de persoana, atat cat s-a spus initial ca vor primi brailenii, cantitatea a fost redusa cu 4,5 kilograme, astfel  unui beneficiar ii revin 45,5 kilograme

Beneficiarii acestor ajutoare sunt: persoanele cu venitul minim garantat, care difera in functie de numarul de persoane aflate in intretinere, somerii, persoanele cu handicap si Cele doua puncte de distribuire a alimentelor a ramas neschimbat si se distribuie în aceleasi doua centre, ca si pana acum: la Grupul Scolar Industrial „Constantin Brancoveanu” cunoscut si ca fostul Liceu „Progresul”,  situat in Calea Galati nr. 36; cel de-al doilea punct fiind situate in incinta Colegiul National „C.D. Nenitescu” sau fostul Liceu de Chimie, situat pe Soseaua Buzaului nr. 15.

Din cele 10 produse oferite de UE, momentan sunt distribuite doar sapte, dintre care: paste fainoase, zahar, bulion, biscuti si faina, urmand ca rosiile in bulion, malaiul si mazarea sa fie impartite intr-o perioada urmatoare. “Momentam vor fi distribuite doar sapte produse din cele zece, urmand ca restul de trei sa le impartim de indata ce vor veni”, a declarat Aurel Gabriel Simionescu, primarul Municipiului Braila.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.