Mihai Tudose pentru europarlamentare - ProRomania
Silviu Mares 18 iulie 2018

O brăileancă în vârstă de 29 de ani a stârnit indignarea trecătorilor de pe strada Anghel Saligny deoarece cocea vinete pe trotuar. Femeia își așezase grătarul pe mai multe pavele smulse chiar din acel trotuar. Un echipaj din cadrul Serviciului de Ordine Publică al Poliției Locale Brăila care trecea prin zonă a văzut-o și a amendat-o.

În ziua de 16 iulie 2018, în jurul orei 14:10, un echipaj din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale Brăila a depistat o femeie în vârstă de 29 de ani care cocea vinete chiar pe trotuar, pe strada Anghel Saligny, spre indignarea trecătorilor. În afara faptului că persoana respectivă a încălcat prevederile Legii 54/2012 privind desfășurarea activităților de picnic, s-a constatat și faptul că femeia dislocase mai multe pavele de pe trotuar, pentru a-și sprijini grătarul improvizat, încălcând astfel prevederile HCLM 5/2003. Pentru faptele sale, femeia a primit două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.100 lei”, se arată în comunicatul Poliției Locale Brăila.

Poliția Locală le amintește cetățenilor că este strict interzisă aprinderea focului pe străzi, în parcări, în curțile interioare ale blocurilor, pe spațiile verzi, în cimitire și oricare alte locuri care nu sunt special amenajate pentru grătar sau picnic. Cei care încalcă această prevedere riscă o amendă cuprinsă între 1.000 și 3.000 lei.

Această prezentare necesită JavaScript.

Comentarii