Mihai Tudose pentru europarlamentare - ProRomania
Silviu Mares 15 februarie 2019

Joi după amiază, un tânăr în vârstă de 28 de ani aflat la volanul unui autoturism care circula pe Calea Călărașilor, a reușit o lovitură ca la biliard. Ghinionul lui a fost că la locul evenimentului au sosit și polițiștii, care au descoperit că tânărul consumase băuturi alcoolice înainte să urce la volan. 

Joi după amiază, la ora 17:30, un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Călărașilor din municipiul Brăila, dinspre Aleea Mecanizatorilor către strada Radu Negru, nu a păstrat distanța față de autoturismul care circula în fața sa și l-a acroșat.

În urma impactului, autoturismul lovit din spate a fost proiectat în cel de-al treilea vehicul, ce se afla staționat în fața sa, la marcajul pietonal, pentru a acorda prioritate de trecere unui pieton. La rândul său vehicululul staționat la trecerea de pietoni a ricoșat într-un indicator rutier.

În urma accidentului nu au fost înregistrate victime, acesta soldându-se doar cu pagube materiale.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest. În cazul șoferului vinovat de producerea accidentului a rezultat că avea o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele tânărului din județul Bacău a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența alcoolului.

Comentarii