Anamaria Corneanu 6 mai 2013
Accident rutier grav in prima zi de Paste
Accident rutier grav in prima zi de Paste
Accident rutier grav in prima zi de Paste

Doua fete, in varsta de 16 ani au ramas ieri incarcerate, dupa ce masina in care se aflau a intrat in coliziune cu un alt vehicul. La fata locului a ajuns imediat o ambulanta si un echipaj de la descarcerare. In momentul de fata, tinerele sunt in afara oricarui pericol.

Minune in prima zi de Paste. Doua fete au fost pe punctul sa isi piarda viata in urma unui accident rutier grav.  B.A si B.I plecau ieri in jurul orei 14:00, din statiunea Lacul Sarat, cand in dreptul benzinariei, masina in care se aflau a fost lovita in plin de un alt vehicul. In urma impactului, cele doua fete, impreuna cu soferul masinii in care se aflau au ramas incarcerate. La fata locului s-a deplasat imediat un echipaj de descacerare si un echipaj al SAJ Braila.
„La sosirea ambulantei B.A prezenta fractura deschisa gamba stanga, iar B.I plaga de aproximativ 10 centimetri la nivel vertex cu hemoragie medie. Ambulanta a fost de tip C2 cu medic”, ne-a declarat Silviu Radu, managerul SAJ Braila. Cele doua victime au fost transportatte la sediul Unitatii de Primiri Urgente.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.