Silviu Mares 24 octombrie 2017

În cursul zilei de ieri, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat, pe raza municipiului, pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Cu această ocazie, poliţiştii au verificat 6 societăţi comerciale, au legitimat peste 86 de persoane şi au verificat 58 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 15 şoferi.

Cu această ocazie, poliţiştii au aplicat 20 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3.610 de lei, dintre care 16 pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 3 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, şi una la alt act normativ.

La ora 10:30, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au depistat în trafic, pe Calea Galaţi din municipiul Brăila, pe un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Galaţi, în timp ce transporta cu un autoturism cantitatea de 288 de plicuri de cafea,  fără a deţine documente de provenienţă.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei, conform Legii 12/1990, iar marfa, în valoare de 200 de lei, a fost ridicată de poliţişti în vederea confiscării.

Comentarii