Silviu Mares 7 mai 2017
Adelin are nevoie de sprijinul tau
Adelin are nevoie de sprijinul tau
Adelin are nevoie de sprijinul tau

In urma cu un an, tanarul brăilean Stefanita Adelin Mirea, care in luna iunie anul acesta va implini 28 de ani, a suferit un accident de masina, in urma caruia s-a ales cu o fractura de coloana cervicala. Adelin a ramas cu 3 vertebre deplasate, plus lipsa maduvei pe canalul stang.  Lipsa de maduva este pe acelasi canal madular si se poate face implant cu celule stem, dar doctorii nu i-au dat nici o sansa de recuperare!

Familia si a cativa prieteni, virtuali dar si cei din viata de zi cu zi, a facut eforturi care au facut ca tanarul sa se puna pe picioare si sa se poata deplasa cu ajutorul unui carucior cu rotile sau al unui cadrul. Acum Adelin Mirea are sanse mai mari sa isi revina si sa nu mai foloseasca scaunul cu rotile sau cadrul ajutator. El are nevoie de o operatie care este foarte scumpa pentru el si care poate fi facuta numai in strainatate. Operatia il costa pe tanar 30.000 de euro in Thailanda sau 35.000 de euro in Turcia, suma pe care el nu are posibilitatea sa o stranga.

Haideti sa-l ajutam sa devina iar un om normal si sa nu mai depindă de scaunul cu rotile si cadru. Cei care vor sa il ajute pe Adelin Mirea o pot face donand in contul RO86CECEBR01B2EURO712611 deschis la CEC Bank Braila.

Comentarii