Silviu Mares 4 ianuarie 2017
Lista locurilor de munca vacante la data de 28 iunie 2017
AJOFM Braila ofera locuri de munca in domeniul agricol, pentru Portugalia
AJOFM Braila ofera locuri de munca in domeniul agricol, pentru Portugalia

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila dispune, prin intermediul Retelei EURES, de 300 de locuri de munca in ocupatia de lucrator in domeniul agricol (recoltare zmeura) in Portugalia. Pentru ocuparea acestor locuri de munca se va organiza selecţie in perioada 25.01.2017 – 26.01.2017, in municipiul Targoviste, judetul Dambovita. Cele 300 de posturi sunt structurate dupa cum urmeaza: 280 culegatori zmeura si 20 sefi de echipa.

Durata contractelor este de aproximativ 3 luni (pentru culegatori zmeura) si 3-6 luni (pentru sefi de echipa), cu posibilitate de integrare permanenta in cadrul companiei. Timpul de lucru este de 40 de ore/saptamana, cu posibilitatea ca, in timpul campaniei, in functie de productie, sa se efectueze ore suplimentare. Perioada estimata de angajare este sfarsitul lunii februarie/inceputul lunii martie 2017.

Cerinte: sunt solicitate persoane fara cazier, apte pentru munca la camp, avantaj pentru persoanele cu experienta în agricultura / experienta recoltarea zmeurei sau in munca în sere.

Beneficii: Angajatorul asigura cazare contra cost – 1 euro/zi. Angajatorul ofera plata în avans a drumului pana in Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii. Angajatorul asigura calatoria inapoi acasa, in cazul in care angajatul ramane pana la sfarsitul campaniei.

Salariul de baza pentru culegatori zmeura (saptamana de lucru 40 ore, 5 zile lucratoare): 618,33 euro/brut/luna; salariul pentru culegatori zmeura cu ore suplimentare (48 de ore saptamana de lucru, 6 zile lucratoare): 718,33 euro/brut/luna. Salariul pentru sefi de echipa: minim 691.71 euro/brut/luna – maxim 1227 euro/brut/luna.

Costituie avantaj cunoasterea limbii engleze sau spaniole, nivel de cunostinte de baza (dar nu este obligatoriu).

Persoanele cu domiciliul in judetul Braila, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila, tel: 0239 611386 int.114, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate.

Inscrierea in baza de date pentru munca in strainatate se realizeaza pe baza urmatoarelor documente: Copie CI/BI si CV EUROPASS in limba romana.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 20.01.2017.

Comentarii