Silviu Mares 22 aprilie 2017
Danaila spune ca ar trebui cerute despagubiri constructorului de la Bulevardul Dorobantilor
Alexandru Danaila a fost ales presedintele PNL Braila
Alexandru Danaila a fost ales presedintele PNL Braila

Alexandru Dănăilă a ccâștigat competiția internă în PNL pentru șefia organizației județene, obținând peste 250 de voturi de la cei circa 400 delegați prezenți. Costel Capbun, primarul comunei Berteștii de Jos, a obținut 128 de voturi în cursa pentru președenția partidului, în timp ce Andrei Busurcă, un liberal care nu se regăsește, nu a convins decât 6 delegați să-l voteze. Votul pentru funcția de președinte a fost primul luat în calcul și a început în jurul orei 12.30.

Alexandru Dănăilă a fost viceprimarul municipiului Brăila din iunie 2012 până în iunie 2016. La alegerile locale de anul trecut a candidat pentru un post de consilier județean, fiind locul 2 pe lista PNL. Până la alegerile locale de anul trecut acesta a fost președintele organizației municipale.

Pentru funcțiile de prim-vicepreședinți sunt doi candidați pentru două locuri, fiind nevoie doar ca aceștia să obțină mai mult de jumătate din voturile delegaților prezenți. Cei doi candidați sunt Gabriela Zullas și Cătălin Boboc. Acum se votează vicepreședinții și membrii biroului, unde singura luptă este pentru funcția de vicepreședinte pentru Departamentul de politici de Sănătate, acolo unde candidează Cristian Pricop și Ovidiu Nechita.

Comentarii