Silviu Mares 1 noiembrie 2017

Luni, 30 octombrie a.c., s-a desfășurat concursul pentru ocuparea posturilor de director medical, director economic și director de îngrijiri la Spitalul Județean de Urgențe Brăila. Pentru primele două posturi a fost câte un singur candidat. Doar postul de director de îngrijiri a avut 5 candidați, dar după proba scrisă a rămas un singur candidat. 

Medicul oftalmolog Alina Neacşu a mai câştigat un nou mandat de director medical, iar economist Cristina Vrînceanu a rămas în continuare director financiar-contabil. Pentru postul de director de îngrijiri medicale a fost declarată ”admis” asistenta şefă de la secția Oftalmologie, Dorina Dobre, ea fiind singura care a trecut de proba scrisă din cei cinci candidaţi înscriși la concurs. Pentru celelalte două posturi la concurs a participat câte un singur candidat.

Medicul oftalmolog Alina Neacşu a obţinut 9,60 la testul grilă, 9,82 la susţinerea proiectului şi și tot atât la proba interviului. Nota finală a fost 9,75.

Cristina Maria Vrînceanu a obţinut 8,80 la testul grilă, 9,03 la susţinerea proiectului de specialitate, iar la proba interviului a fost notată cu 9,64, nota finală find 9,16.

Pentru postul de director de îngrijiri s-au înscris cinci candidați: Daniela Chiriac (singura candidată provenita din afara spitalului), Dorina Dobre (asistentă şefă la secția de Oftalmologie), Daniela Stănilă (asistentă la secția de Nefrologie), Pompilia Gabriela Ştefan (asistentă la secția ATI III) şi Elena-Mihaela Vasilescu (asistentă şefă la secția Obstretică-Ginecologie II). Singura candidată care a trecut de proba scrisă a fost Dorina Dobre, care a obținut nota 8,00. La susţinerea proiectului de specialitate asistenta şefă de la secția de Oftalmologie a luat nota 9,38, iar la interviu a obţinut 9,71, nota finală fiind 9,03. Pentru restul candidatelor la concursul de director de îngrijiri nu au fost afişate notele obţinute la proba scrisă.

Președintele comisiei de concurs a fost managerul spitalului, dr. Delia Mihaela Rîșnoveanu.

Comentarii