Silviu Mares 6 decembrie 2017

În perioada 28 noiembrie – 5 decembrie 2017 au fost depistate şi sancţionate de polițiștii de la Poliția Locală Brăila un număr de 11  persoane cu amenzi în valoare de  5.250  lei, conform H.C.L.M. Brăila nr.5/2003, pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum şi în alte locuri publice, a reziduurilor de orice natură (menajere, industriale, vegetale, moloz).

S.C. IDEOTRANS S.R.L. Brăila, str. Timiș nr. 168, Camera 1, a fost sancționată cu amendă în valoare de 2500 lei pentru depozitarea de reziduuri și materiale de orice natură pe terenul aparținând Unității Administrativ Teritoriale a Municipiului Brăila, pe DN22B la Km 0+400.

Cu amendă în valoare de câte 250 de lei au fost sancționați alți 4 brăileni:

– G. Al.-P., în vârstă de 34 ani, din Brăila, care a fost depistat pe str. G-ral Eremia Grigorescu în spatele Bl.60, depozitând o construcție metalică, pe domeniul public în loc neautorizat.

– S. Gh., în vârstă de 57 ani, din Brăila, care a fost depistat pe Bd. Dorobanților, lângă Blocul Renel, aruncând gunoi menajer pe domeniul public în loc neautorizat.

– C. C., în vârstă de 52 ani, din Brăila, care a fost depistat pe str. Decebal, sub podul de la Apollo, aruncând o pungă cu gunoi menajer, pe domeniul public în loc neautorizat.

– B. R., în vârstă de 45 ani, din comuna Vișani, județul Brăila care a fost depistat pe str. Decebal sub pod Apollo aruncând o sacoșă plină cu gunoi menajer, pe domeniul public în loc neautorizat.

Comentarii