Dan Bistricean 21 iulie 2014

gara_braila_110

Nici pe asta nu o știaţi. Sunt sigur. Odinioară, deşi nu aveau mijloacele de comunicare sofisticate de astăzi, oamenii ştiau să-şi facă viaţa mai uşoară prin soluţii ingenioase. Deşi nu pare mare lucru la prima vedere, totuşi iniţiativa despre care vom citi mai jos este una pe cât de simplă, pe atât de eficientă. Ca să nu mai vorbim despre faptul că se înscrie, din nou, la categoria “Brăila, este al doilea oraş după Bucureşti care…”. Lucrul pare minunat, mai ales că aparţine unei instituţii care astăzi, în secolul XXI, funcţionează cu destule sincope. Ca mai toate instituţiile de la noi. Să vedem însă despre ce este vorba.

Se vor instala cutii de poştă pe tramvaiele din localitate

Brăila va fi al doilea oraş după Bucureşti care va introduce sistemul cutiilor de poştă la vagoanele de tramvai. Este vorba de aducerea a 30 de cutii de corespondenţă cari vor fi instalate în partea laterală din afara vagoanelor.

În felul acesta publicul va avea la îndemână, în orice moment, o cutie pentru scrisori, fără să mai fie nevoit să alerge la cine ştie ce post fix, căci noile cutii se vor găsi la tramvaele de pe toate liniile din oraş.

Oficiul poştal va organiza un serviciu de ridicare în staţia central a tramvaelor unde corespondenţa va fi luată din oră în oră şi transportată la cartare.

E probabil ca în cel mult 15 zile cutiile să sosească la Brăila şi să fie instalate.

Comentarii