Silviu Mares 3 august 2017
Angajari in regim de urgenta la Seroplant
Angajari in regim de urgenta la Seroplant
Angajari in regim de urgenta la Seroplant

Efectele furtunii de săptămâna trecută încă se mai văd pe străzile din municipiul Brăila. Primăria nu a reuşit nici până la ora actuală să strângă de pe domeniul public copacii doborâţi de vânt şi crengile rupte în timpul furtunii.

Primarul Marian Dragomir a anunțat într-o postare făcută pe o reţea de socializare, că volumul de muncă este atât de mare încât personalul Serviciului “Seroplant” din cadrul Primăriei efectiv nu poate face faţă. În acest context, s-au scos la concurs 7 posturi de muncitori, pentru completarea schemei de personal.

Primăria Brăila, prin «Seroplant», angajează 7 muncitori pentru înlăturarea pomilor căzuţi şi alte activităţi specifice. Venitul lunar va fi 1.661 lei, compus din salariu net de 1.331 lei şi bonuri de masă în valoare de 300 lei. Contract de muncă legal, pe durată nedeterminată. Exclus cei care sunt admiratori ai lui Bachus!, a precizat Marian Dragomir, pe pagina personală de facebook.

Acesta a ţinut să adauge faptul că prea puţini brăileni s-au implicat, din spirit civic, voluntar, în activitatea de înlăturare a pomilor şi crengilor care blocau străzile şi trotuarele din municipiu. Cei care primesc ajutoare sociale sunt folosiți la activități de încărcat crengi, dar nu sunt suficienți și nici nu dau randamentul așteptat, a mai spus Dragomir.

Unii brăileni, cu spirit mai întreprinzător, au intrat pe aleile dintre blocuri și au strâns crengile mai groase de la copacii rupți de furtună, dar pe cele subțiri, care nu pot fi utilizați pentru foc, le-au lăsat.

Această prezentare necesită JavaScript.

Comentarii