Silviu Mares 12 august 2018

Sâmbătă, 11 august a.c., polițiștii l-au depistat, în flagrant, pe un bărbat în vârstă de 51 de ani în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 212, fără a deține permis de conducere și aflându-se sub influența alcoolului.

Sâmbătă seara, la ora 19:15, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila au oprit în trafic, pentru control, pe raza localității Gropeni, un autoturism care circula pe DJ 212, la volanul căruia a fost identificat un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din comuna Gropeni.

Acesta fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea o îmbibație alcoolică de 1,76 mg/l în aerul expirat, și a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului și fără permis.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul nu deține nici permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis de conducere.

Comentarii