Anamaria Corneanu 31 martie 2014
Arestat pentru complicitate la inselaciune prin metoda „accidentul”
Arestat pentru complicitate la inselaciune prin metoda „accidentul”
Arestat pentru complicitate la inselaciune prin metoda „accidentul”

 

La data de 30.03.2014, judiciarişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, în urma unor activităţi investigative, l-au depistat pe S. Nicolae, în vârstă de 57 de ani, din municipiul Craiova, pe Aeroportul „Henri Coandă” Bucureşti, în timp ce încerca să părăsească teritoriul României, cu destinaţia Londra-Anglia.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în perioada noiembrie 2013-ianuarie 2014, cu ajutorul unor persoane necunoscute din afara graniţelor ţării, bărbatul a ridicat mai multe sume de bani în lei şi valută, provenite din comiterea mai multor infracţiuni de înşelăciune prin metoda „Accidentul”, fiecare oprindu-şi comision, iar diferenţa fiind dată persoanelor încarcerate în penitenciar.

Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, pentru www.probr.ro

Cel în cauză a recunoscut participaţia sa în calitate de complice la comiterea mai multor infracţiuni de înşelăciune prin metoda menţionată, pe raza mai multor judeţe, cercetările continuând în vederea identificării tuturor suspecţilor.

Craioveanul a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventă din cadrul I.P.J. Brăila, urmând ca astăzi, 31 martie a.c., să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la înşelăciune. Valoarea totală a prejudiciului este de 9.950 euro şi 34.200 de lei.

 

 

Comentarii