office 13 decembrie 2012
Asociatia RoRec a primit Marele Premiu al Galei Revistei Infomediu Europa
Asociatia RoRec a primit Marele Premiu al Galei Revistei Infomediu Europa
Asociatia RoRec a primit Marele Premiu al Galei Revistei Infomediu Europa

Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec care a inaugurat luna trecuta la Braila un centru de colectare a deseurilor electrice si electronice la standarde europene a primit aseara Marele Premiu al Galei Revistei Infomediu Europa.

Gala Premiilor Revistei Infomediu Europa a devenit un eveniment de traditie, care urmareste premierea si promovarea persoanelor, initiativelor, proiectelor si organizatiilor cu impact semnificativ in protectia mediului.

„Revista de mediu si ecologie Infomediu Europa, membra a European Environmental Press, organizeaza pentru al saselea an consecutiv Gala Premiilor Revistei Infomediu Europa si consideram ca toti cei care au desfasurat in acest an o activitate remarcabila in domeniul mediului trebuie sa primeasca o distinctie pentru eforturile depuse. Noi, cei din echipa Infomediu Europa, suntem mandri de cei ce contribuie la crearea unei eco-societati formate din cetateni responsabili, iar echipa noastra, a decis dupa un parcurs jurnalistic atent, ca anul acesta Marele Premiu al revistei noastre sa fie oferit Asociatiei RoRec. De ce? Simplu, pentru ca vor sa puna lucrurile in mi?care, sa creeze, sa fie diferi?i! Pentru ca nu a?teapta ca lucrurile sa li se intample! Ci le fac sa se intample”, a declarat Stere Cretu, director general  Infomediu Europa.

Aflata in cel de-al saselea an de aparitie, revista Infomediu Europa si-a asumat misiunea de a responsabiliza si de a-i informa pe toti cei implicati in protectia mediului si de a fi un etalon in mass-media de specialitate si o sursa reala de informare in domeniul mediului.

„Acest premiu ne onoreaza si ne rasplateste stradania pe drumul cel greu ce l-am ales. Faptul ca mass media, unul dintre principalii ambasadori ai mesajului nostru, ne apreciaza in acest fel eforturile, ne obliga sa continuam in acelasi fel si sa dezvoltam pe mai departe ceea ce am inceput acum cativa ani: constructia unei infrastructuri coerente de colectare, concretizata prin Reteaua Nationala de Colectare RoRec, actiunile permanente de activare a populatiei si educarea in spiritul responsabilitatii fata de mediu, de la cele mai mici varste”, a declarat Liviu Popeneciu, presedintele Asociatiei RoRec.

Asociatia Romana pentru Reciclare – RoRec este o organizatie colectiva non-profit avand ca membri fondatori zece dintre cei mai cunoscuti producatori europeni de electrocasnice cu activitate in Romania. Misiunea RoRec este de a contribui activ la realizarea obiectivelor europene pentru conservarea, protectia si imbunatatirea calitatii mediului inconjurator si a sanatatii umane, pentru utilizarea rationala a resurselor naturale, prin servicii complete de gestionare a deseurilor de echipamente electrice si electronice si implicit prin reintroducerea in sectorul economic de materii prime.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.