Silviu Mares 20 octombrie 2017
Atacuri si ironii ale primarului Dragomir la adresa liberalilor

Primarul Marian Dragomir a declanșat astăzi o ofensivă la adresa liberalilor, aducând acuze și ironii la adresa opoziției locale. Acesta i-a acuzat pe liberali că au făcut afirmații false în scrisoarea pe care au trimis-o brăilenilor în susținerea petițiilor inițiate de ei. 

Primarul i-a ironizat pe liberali în legătură cu numărul de semnături pe care aceștia au delarat că le-au strâns pentru petițiile prin care care solicită reducerea taxei pentru salubritate de la 11 la 6 lei/lună/persoană și eliminarea taxei pe apa de ploaie.

Dragomir a afirmat că și o maimuța, dacă ieșea pe stradă, strângea mai multe semnături decât cele adunate de liberali până acum, având în vedere că practic toți brăilenii ar fi de acord cu aceste reduceri de taxe. Edilul Brăilei a spus că  a mai văzut astfel de campanii de strângeri de semnături în timpul campaniei pe care Diacomatu și-o făcea pentru a câștiga președenția Consiliului Județean Brăila și că este curios câte nume va regăsi și în aceste dosare de semnături din cele care au existat printre semnăturile de susținere a inițiativelor lui Diacomatu.

Acesta a spus că îi va verifica pe cei care au semnat pe tabelele PNL să vadă dacă aceștia au semnat în mod real și le va transmite că ”eu primarul Marian Dragomir susțin prin măsuri concrete nu prin strângere de semnături scăderea taxei pe apa de ploaie”.

Primarul le-a ”plâns de milă” vechilor liberali, constatând în opinia sa că polul de putere în PNL Brăila a fost preluat de foștii PDL-iști, iar PNL-iștii adevărați au cam dispărut.

”E adevarat că unii dintre vechii PNL-iști au tatonat vizavi de o deschidere a ușilor la PSD. Și nu este niciun secret acest lucru. Nu pot să vă dau niciun fel de detalii referitoare la finalitatea unor astfel de discuții, pentru că în urma acestor lucruri vizibile, de schimbare a forțelor și cucerirea PNL-ului de către PDL, unele grupări de acolo își schimbă optica și-și caută un alt drum în viață. Acela nu este reprezentat neapărat de PSD, ci și de alte partide” a spus Marian Dragomir.

Dragomir nu a vrut să dea detalii despre liberalii care ar fi bătut pe la ușile PSD, dar a spus că nu sunt numai din municipiu, fiind și din județ, care au funcții importante, dar nu a putut să confirme dacă printre aceștia se află și primari și consilieri.

 

Comentarii