Silviu Mares 12 ianuarie 2018

Pentru că abaterile săvârșite de către pietoni în trafic, viteza şi neacordarea priorității de trecere reprezintă principalele cauze care conduc la producerea de accidente rutiere, poliţiştii rutieri acţionează astăzi pentru combaterea acestora.

Obiectivul principal al polițiștilor rutieri este salvarea de vieți și prevenirea accidentelor rutiere prin depistarea și sancționarea celor care pun în pericol siguranța traficului.

Astăzi, polițiștii brăileni acţionează pentru  combaterea neacordării priorităţii de trecere vehiculelor care au acest drept și pietonilor aflați în traversarea regulamentară a drumului public, precum şi pentru combaterea deplasării neregulamentare a pietonilor pe drumurile publice.

Totodată, poliţiştii acţionează şi pentru creşterea vizibilităţii, prin prezenţa lor activă pe sectoarele de drum cu risc rutier ridicat din municipiu.

Astăzi, pe șoselele din municipiu şi judeţ, polițiștii  rutieri şi de ordine publică vor organiza filtre și acțiuni în stradă, utilizând aparate radar şi vor utiliza permanent semnalele luminoase ale autospecialelor. Toți conducătorii de autovehicule verificați vor fi testați în vederea depistării și sancționării faptelor de conducere pe drumurile publice a autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice.

 

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Comentarii