Mihai Tudose pentru europarlamentare - ProRomania
Silviu Mares 27 decembrie 2017

Pentru nerespectarea normelor rutiere privind circulația autovehiculelor numai pe sectoarele de drum pe care le este permis accesul şi pentru nerespectarea normele referitoare la masele totale maxime autorizate şi admise, Poliția Locală Brăila a aplicat un număr de 14 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 4.060 lei şi au fost aplicate un număr de 28 puncte penalizare conform O.U.G.nr.195/2002.

Cei 14 conducători auto au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 290 lei şi 2 puncte penalizare pentru intrarea pe un sector de drum semnalizat cu indicator rutier „accesul interzis vehiculelor cu masa mai mare de 3,5t”.

Printre șoferii sancționați se numără:

E. D., în vârstă de 56 ani, din Brăila, care a condus ansamblul de vehicule format din autoutilitara marca MAN și o semiremorcă, pe str. Comuna din Paris dinspre Șos. Rm. Sărat către Șos. Focșani.

N. R.-A., în vârstă de 35 ani, din județul Ialomița care a condus ansamblul de vehicule format din autoutilitara N.3 marca IVECO și semiremorca O4 marca LAMBERT, pe Șos.Buzăului dinspre Șos. Națională Veche către str. Chișinău.

I. A. G., în vârstă de 44 ani, din Galați care a condus ansamblul de vehicule format din autoutilitara marca DAF și semiremorca marca KRONE, pe Calea Călărașilor dinspre Bd. Dorobanților către str. Grivițe.

P. V. V., în vârstă de 37 ani, din județul Brăila care în calitate de conducător auto a condus ansamblul de vehicule format din autoutilitara marca VOLVO și semiremorca O4, pe str. Comuna din Paris dinspre str. Deva către Șos. Rm. Sărat.

T. I., în vârstă de 45 ani, din județul Ialomița,care în calitate de conducător auto a condus ansamblul de vehicule format din autoutilitara marca IVECO și semiremorca marca KOEGEL, pe str. Comuna din Paris dinspre Șos. Focșani către Șos. Rm. Sărat.

N. T., în vârstă de 38 ani, din județul Vrancea care în calitate de conducător auto a condus ansamblul de vehicule format din autoutilitara marca MAN și semiremorca O4, pe str. Comuna din Paris dinspre str. Deva către Șos.Rm. Sărat.

Comentarii