Silviu Mares 22 noiembrie 2013
Autobuze noi pentru Braicar
Autobuze noi pentru Braicar
Autobuze noi pentru Braicar

SC Braicar SA Braila a facut miercuri receptia celor sapte autobuze cumparate prin licitatie de la ISUZU. Noile autobuze vopsite in alb si verde au sosit miercuri dupa amiaza. Directorul „Braicar”, Cornel Sandulescu, s-a declarat multumit de achizitia celor sapte mijloace de transport care urmeaza a fi puse in circulatie in cel mai scurt timp, dup ace vor fi inmatriculate. Livrarea a fost facuta de Anadolu Automobil Rom, importator unic in Romania al vehiculelor produse de „Isuzu”, companie declarata castigatoare in urma licitatiei organizate de „Braicar”. Pretul achizitiei a fost de circa 3,225 milioane de lei fara TVA.

Suma de bani cu care s-au cumparat aceste autobuze provine in urma maririi de capital aprobata de CLM in luna iulie. Reamintim ca in anul 2012 SC „Braicar” a realizat profit dupa ce in anii precedenti a iesit pe pierdere. Societatea a realizat o cifra de afaceri de 18,83 milioane lei, cu 2 milioane lei mai mult decat in 2011, rezultand un profit net de 3,07 milioane de lei, dupa ce in 2011 a avut o pierdere de 1,74 milioane de lei.

Autobuzele sunt dotate cu aer conditionat si au in dotare rampa pentru persoanele cu handicap locomotor. Dupa ce isi vor recupera banii din TVA-ul platit, SC Braicar va achizitiona si un al optulea autobuz. Prin introducerea acestor autobuze SC Braicar va incerca sa asigure o fluidizare mai buna a traficului pe liniile 2,4,5 si 10.

Comentarii

2 thoughts on “Autobuze noi pentru Braicar

  1. Ce nu inteleg la braileni e de ce mai pastreaza aceste numere de autobuz, ca pe vremea cand era un oras mare cu peste 10 trasee de bus, plus tramvai si troleu. Sunt 4 trasee de autobuz, de ce nu le denumiti 1, 2, 3 si 4 in loc de 2,4,5,10. Putina lume care vine in Braila fara sa stie orasul e destul de confuza, iar informatii pe net despre unde ajungi cu aceste autobuze lipsesc cu desavarsire – chiar va rog sa ma contraziceti, spuneti-mi si mie unde gasesc un site care sa imi spuna exact ce trebuie sa iau de la gara ca sa ajung in vidin de exemplu, unde mai am rude.

  2. De la gara iei 4 sau 10,cobori in bariera sau in concordia,treci strada apoi iei autobuzul 2 pana in vidin.iar despre schimbarea numerica a autobuzelor….Nuuuu!!!!!!!!! Asa ne-am invatat,asa sunt de cand ne stim,e mai bine asa(parerea mea)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.