Silviu Mares 12 ianuarie 2018

Update 2: În această seară, tânărul bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată a fost prezentat în fața instanței de la Judecătoria Făurei. Acesta se numește CARAIVAN MIHĂIŢĂ ANDREI. Pentru acesta, în decembrie 2016 s-a luat măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenţie pe o perioadă de 2 ani pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. 

Instanța a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, pe perioada cuprinsă între 12 ianuarie 2018, ora 20.30, până la data de 10 februarie 2018. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat. 

Totodată, polițiștii au recuperat suma de 5500 lei și 100 de lire sterline, dar și telefonul mobil și cheile de la autoturismul victimei.  

Update: Polițiștii l-au prins pe autorul tâlhăriei de la Făurei. Acesta se afla pe raza comunei Rușețu, din județul Buzău. Tânărul a fost dus la audieri.

Joi seara, în jurul orei 19.30, un tânăr în vârstă de 18 ani din Vizireni, județul Buzău, a avut loc o talharie asupra unei femei în vârstă de 56 de ani.

Tânărul în vârstă de 18 ani ar fi pătruns pe geamul de la baie, apartamentul victimei fiind la parter. Acesta i-a cerut femeii banii, actele și cheile de la apartament. Femeia i-a dat 11000 de lei, iar acesta a încuiat-o în casă pe femeie când a ieșit pe ușă, amenințând-o cu acte de violență dacă va striga după ajutor.

Ulterior plecării tânărului din apartamentul victimei, femeia a ieșit la geam și a strigat după ajutor. O vecină a auzit-o și a sunat la 112. Victima nu se cunoștea cu autorul, care a fost identificat în urma cercetărilor polițiștilor.

În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru a-l găsi pe cel care a comis tâlhăria. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru tâlhărie.

Comentarii