Silviu Mares 3 ianuarie 2018

Anul 2018 a început cu ghinion pentru un brăilean în vârstă de 34 de ani, care a petrecut Revelionul într-un club din municipiul Brăila. 

În dimineața zilei de 1 ianuarie 2018, în jurul orei 5.00, o angajată a clubului Melody Club, situat pe șoseaua Rm. Sărat din Brăila, a sesizat prin apel la numărul de urgență 112 , faptul că în zona clubului respectiv se află o persoană leșinată, care prezenta urme de violență la nivelul capului.

Ajunși la fața locului, polițiștii l-au identificat pe un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Brăila, care ar fi participat la petrecerea de Revelion organizată în acel club. Acesta, în momentul în care a ieșit afară să fumeze o țigară, ar fi fost agresionat de la spate de mai multe persoane necunoscute.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru acoordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost deschis un dosar penal, iar polițiștii continuă să efectueze cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Clubul a dost inaugurat la începutul lunii decembrie 2017, când mascații au descins la respectiva locație având informații că în incită s-ar afla membrii unor grupări infracționale renumite.

Comentarii