Mihai Tudose pentru europarlamentare - ProRomania
Silviu Mares 9 ianuarie 2014
CS Cuza Sport Braila u18
CS Cuza Sport Braila u18
CS Cuza Sport Braila u18

Baschetbalistii de la CS Cuza Sport Braila au reinceput antrenamentele inca de pe 3 ianuarie pentru ca pe juniorii U18 ii asteapta faza a III-a a Campionatului National, turneul semifinal. Brailenii antrenati de Mircea Totolici fac parte din grupa J, alaturi de CSS Bega Timisoara, CSU Cuadripol Brasov, CSS Ploiesti, LPS Tg Mures si CSS Targoviste.

Primul joc oficial pentru baietii de la CS Cuza Sport este programat duminica 19 ianuarie, cand acestia vor primi replica celor de la CSU Cuadripol Brasov, echipa pe care a avut-o ca adversara si in grupa din faza a II-a de calificare, in care brasovenii au terminat pe primul loc, fara infrangere.

In continuarea programului juniorilor U18 de la Cuza Sport acestia se vor deplasa la Timisoara pe data de 26 ianuarie, dupa care pe 2 februarie se vor deplasa la Ploiesti, iar in etapa a IV-a vor juca din nou in Sala de Sport a Colegiului National Nicolae Balcescu, pe 16 februarie, cu CSS Targoviste. In ultima etapa a turului, CS Cuza Sport Braila va juca in deplasare, pe 23 februarie, la LPS Targu Mures.

CS Cuza Sport U15
CS Cuza Sport U15

Baschetbalistii de la U 15, au ratat calificarea in Grupa Valorica A a turneului semifinal si vor participa in continuarea campionatului in cadrul seriei 1 din Grupa Valorica B. In aceasta serie brailenii se vor confrunta cu CS Athletic Constanta, CSS Nr 1 Constanta, ACS FLY OC Constanta si CSS Tulcea.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.