office 7 ianuarie 2014

braila noapteaIluminatul public din municipiul Braila se stinge la ora 6 dimineata, cand afara este bezna. Brailenii care ies din case si se indreapta spre mijloacele de transport in comun dau in gropi, nu vad cainii comunitari flamanzi si injura Primaria si Enelul.

Iata ce ne-a declarat astazi un cetatean enervat la culme de bezna care a cuprins, in zori, strada Buzaului: ”Nu injur ca e sarbatoare ! Doar ma intreb ce cap de sfecla a luat decizia ca sa opreasca iluminatul public la 6 dimineata! La 6 e la fel de bezna ca si la 3, ca si la 4!

Diferenta e ca la 6 mai pleaca oamenii prin treaba lor si se trezesc cu cate un maidanez prins de fund, cu cate o sticla sparta pe care pici ca fraieru’ , cu cate o baltoaca in care te scufunzi ca dracu si iti faci praf hainele !
Ma nenica, inteleg ca e criza, saracie , etc …..dar sa lase si Primaru asta macar un bec chior pe fiecare ulita, macar pe astea mai circulate , cum ar fi strada Buzaului!”

Asteptam ca angajatilor Primariei Braila sa li se aprinda, in sfarsit, beculetele! Alea de munca, nu alea de sarbatoare.

Dorian Stoianovici

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.