office 2 decembrie 2012
Bilete de tren cumparate on line cu cardurile MasterCard sau Maestro vor fi mai ieftine cu 15%
Bilete de tren cumparate on line cu cardurile MasterCard sau Maestro vor fi mai ieftine cu 15%

Biletele de tren cumparate online si platite cu un card MasterCard sau Maestro vor fi cu 15% mai ieftine in luna decembrie, 5% din cuantumul discountului fiind acordat de catre CFR Calatori.

Astfel, reducerea se aplica la pretul de vanzare de la casa de bilete, 5% fiind acordata de CFR Calatori, iar 10% de catre MasterCard.

Pentru a accesa oferta promotionala, posesorii unui card MasterCard sau Maestro trebuie sa intre pe site-ul www.cfrcalatori.ro , la sectiunea ‘Cumparare bilete’ si sa-si inregistreze un cont. Dupa ce au completat toate datele necesare, acestia aleg destinatia si confirma plata cu cardul prin serviciul E-Commerce oferit de Raiffeisen Bank. La final, clientul primeste pe e-mail varianta electronica a biletului, care nu este obligatoriu de tiparit, pentru ca identificarea in tren are loc pe baza ID-ului de bilet sau a buletinului de identitate.

Serviciul Bilete CFR online/e-commerce este oferit de CFR Calatori si Raiffeisen Bank. Pe site-ul www.cfrcalatori.ro , toti cei interesati pot gasi mai multe informatii despre utilizarea sa si despre oferta lunii decembrie, valabila pentru cardurile MasterCard si Maestro.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.