Silviu Mares 10 aprilie 2017
Botea revine in functia de presedinte al PMP Braila
Botea revine in functia de presedinte al PMP Braila
Botea revine in functia de presedinte al PMP Braila

În ședința Cosiliului Executiv Național al PMP, de luni, 10 aprilie, s-a luat act de trecerea fostului președinte al PMP Brăila, Mărioara Nistor, la nou reînființatul UNPR și a fost numit în funcția de președinte interimar al organizației județene PMP Brăila, profesorul Viorel Botea.

Botea a deținut funcția de președinte al organizației de la înființarea filialei până în 22 iulie anul trecut, când în urma deciziei de la nivel central ca PMP să fuzioneze cu UNPR, a fost numită în funcția de președinte Mărioara Nistor, care atunci era deputat de Brăila. În perioada în care președinte al organizației PMP Brăila a fost mărioara Nistor, Viorel Botea a deținut funcția de prim-vicepreședinte.

Cu Botea președinte PMP a obținut la Brăila rezultate de peste 5% la alegerile europarlamentare și la alegerile prezidențiale din 2016, iar la alegerile locale partidul a obținut doi consilieri județeni, un primar și 25 de consilieri locali în județ.

Botea va ocupa funcția de președinte al PMP Brăila până la organizarea alegerilor interne din partid, care ar trebui să se desfășoare până la sfârșitul lunii septembrie a acestui an.

În luna octombrie este programată Conferința Națională a PMP, în care se va alege viitoarea conducere centrală a partidului condus acum de Traian Băsescu.

Comentarii