Silviu Mares 8 noiembrie 2015
Brailean arestat 30 de zile pentru furturi din autoturisme
Brailean arestat 30 de zile pentru furturi din autoturisme
Brailean arestat 30 de zile pentru furturi din autoturisme

Vineri, 6 noiembrie a.c., în urma cercetărilor efectuate de poliţişti de la Biroul de Investigaţii Criminale, împreună cu specialiştii criminalişti, a fost identificat tânărul Ilie Nicuşor, în vârstă de 31 de ani, din Brăila, suspectat de comiterea mai multor furturi din autoturisme.

Poliţiştii au stabilit că în perioada septembrie- noiembrie 2015, tânărul ar fi comis 4 infracţiuni de furt din autoturisme, sustrăgând mai multe bunuri lăsate la vedere de către proprietari, fapte înregistrate, iniţial, cu autori necunoscuţi. Prejudiciul total cauzat a fost de 31.000 de lei, fiind recuperat în proporţie de 80% şi predat persoanelor vătămate.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lânga Judecătoria Brăila, care a confirmat propunerea de continuare a cercetărilor faţă de acesta în calitate de suspect.

Ilie Nicuşor a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, iar în ziua de 7 noiembrie a.c. și a fost prezentat, cu propunere de arestare preventivă, la Judecătoria Brăila, aceasta admiţând propunerea Parchetului, fiind emis mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile. Brăileanul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Comentarii