Silviu Mares 11 ianuarie 2018

În primele 9 zile ale anului 2018, Poliția Locală Brăila a constatat şi aplicat 12 sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.100 lei, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. 

Pentru săvârşirea în public de acte, fapte sau gesturi obscene, proferarea de injurii de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, să provoace indignarea cetăţenilor, ori să lezeze demnitatea acestora sau a instituţiilor publice, au fost depistate şi sancţionate contravenţional  5 persoane cu amenzi în valoare totală de 1.900 lei.

Polițiștii locali au sancționat-o pe S. I.-D., în vârstă de 25 ani, și pe Dumitru Valentin, în vârstă de 31 ani, ambii din Brăila, cu amendă în valoare de câte 500 lei fiecare, fiind depistați în dreptul sediului C.U.P. „Dunărea” Brăila, în timp ce proferau injurii și expresii jignitoare, provocând indignarea trecătorilor din zonă.

Totodată, M. I., în vârstă de 54 ani, din comuna Racovița, județul Brăila a fost și el sancționat de Poliția Locală Brăila cu amendă în valoare de 400 lei, fiind depistat în Piața Microhală, în timp ce profera injurii și expresii jignitoare la adresa comercianților, de natură să lezeze demnitatea și onoarea acestora.

Pentru consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public în alte locuri decât cele autorizate, au fost depistate şi sancţionate contravenţional 5 persoane cu amenzi în valoare de 500 lei.

Astfel au fost sancționați cu amendă în valoare de 100 de lei pentru consum de  băuturi alcoolice, pe domeniul public în loc neautorizat: H. S., în vârstă de 60 ani, din Brăila, și Constantin Gheorghe, în vârstă de 56 ani, din Brăila, fără domiciliu, ambii find depistați pe Aleea Policlinicii în spatele Bl. A 8, consumând băuturi alcoolice.

Tot pentru consumul de băuturi alcoolice, pe domeniul public în loc neautorizat a fost amendat cu 100 de lei și T.V., în vârstă de 28 ani, din Brăila, fiind depistat pe Calea Călărașilor lângă Catedrala ,,Nașterea Domnului”.

 

Comentarii