Silviu Mares 16 mai 2017
Bronz la individual si argint la echipe, pentru judoca Andreea Marinescu
Bronz la individual si argint la echipe, pentru judoca Andreea Marinescu

La ediţia din acest an a Campionatului Naţional de judo rezervat sportivilor U15, desfășurat la Craiova, CSM Brăila a fost reprezentată de o singură sportivă. Andreea Marinescu, sportiva pregătită de antrenoarea Carmen Constantin, a cucerit medalia de bronz la individual și argint cu echipa euroregiunii sud-est.

Andreea Marinescu s-a clasat pe locul al treilea la individual, categoria de greutate 40 kg, în care a câştigat cinci meciuri şi a pierdut doar unul, însă din cauza unei erori de arbitraj ea a obţinut doar medalia de bronz. În concursul pe Euroregiuni, Andreea Marinescu a concurat la categoria 44 kg, și s-a clasat pe locul al doilea cu echipa din care a făcut parte, devenind vicecampioană națională de junioare Under 15.

Pentru sportivii secţiei de judo de la CSM Brăila urmează Campionatul Naţional al categoriilor de vârstă U10, U11, U12 şi U13. În vederea acestor competiţii, antrenoarea Carmen Constantin și-a propus să meargă cu sportivii pe care-i pregătește la o întrecere amicală, la Târgu Ocna.

Această prezentare necesită JavaScript.

Comentarii