Anamaria Corneanu 22 noiembrie 2012
Campania „Tu decizi! Voteaza legal!” continua

Campania „Tu decizi! Voteaza legal!” continuaPublicam, in urma cu cateva zile, stirea ca Ministerul Administratiei si Internelor, prin Directia Informare si Relatii Publice, deruleaza, la nivel national, in perioada 9 noiembrie – 9 decembrie 2012, campania „Tu decizi! Voteaza legal!”.

Aceasta campanie are ca scop informarea, prevenirea si constientizarea cetatenilor români cu drept de vot asupra sanctiunilor aplicate in cazul nerespectarii legislatiei in vigoare.

In cadrul actiunilor desfasurate de structurile M.A.I. din judetul Braila, pentru promovarea mesajului campaniei, a continuat procesul de postare a afiselor in locurile cu grad ridicat de vizibilitate al cetatenilor, cu preponderenta in mediul rural, si in sectiile de votare.

Prin intermediul membrilor Centrului Judetean de Comunicare Braila, materialele promotionale au fost afisate la sediile Prefecturii si ale tuturor unitatilor si subunitatilor de politie, de la Inspectoratul de Jandarmi Judetean, de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, la sectiile de votare, dar si la sediile primariilor si ale institutiilor publice din judet, precum si pe paginile web ale acestor institutii.

Ieri, 21 noiembrie a.c., lucratori din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Dunarea” Braila au discutat cu cetatenii care se deplasau in zona centrala a Municipiului Braila, le-au distribuit pliante cu mesaje preventive si i-au sfatuit sa respecte legea si sa anunte, la numarul unic de urgenta 112, orice fapta prin care se incalca reglementarile electorale in vigoare.

Un comunicat al Politiei judetene, remis redactiei, aminteste, printre altele, faptul ca, pentru detalii privind actiunile desfasurate de structurile Ministerului Administratiei si Internelor, poate fi vizitat web-site-ul www.votlegal.mai.gov.ro.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.