Silviu Mares 17 octombrie 2017

Săptămâna trecută s-a desfăşurat etapa a doua a Caravanei Fotbalului Brăilean – ediția 2017,  acţiune organizată de clubul ACS Dacia Unirea Brăila în cadrul proiectului “Împreună pentru viitorul fotbalului brăilean!”, finanțat de Consiliul Județean Brăila în baza Legii 305/2005, având drept scop principal promovarea imaginii finanțatorului și a clubului ACS Dacia Unirea Brăila în teritoriu.

Caravana fotbalului a avut de data asta ca punct de destinație școlile generale din localitățile Berteștii de Jos si Spiru Haret.

Copiii din cele două unităţi şcolare au avut ocazia să vadă o parte din componenții echipei de fotbal seniori, printre care Laurențiu Ivan, Alexandru Niță, Bogdan Olaru, Costel Roșu, precum şi pe actualul căpitan al Daciei Unirea, Sorin Frunză, care au fost aplaudați la scenă deschisă.

La acțiune au mai participat conducerea clubului, antrenorul principal Alin Pînzaru, primarul comunei Berteștii de Jos Costel capbun, directorul școlii Jurubiță Eugen, cadre didactice și aproximativ 150 de copii de diferite vârste. Din partea Consiliului Județean Brăila a fost prezent domnul Narcis Mândroiu.

Conducerea clubului a mulțumit mai întâi gazdelor pentru ospitalitatea și primirea călduroasă, apoi s-a făcut o scurtă prezentare a proiectului și organizării Centrului de copii și juniori al ACS Dacia Unirea Brăila, după care s-a trecut la jocul demonstrativ de fotbal dintre echipele formate din juniori ai clubului și cei ai școlilor vizitate.

Spre bucuria copiilor prezenți, clubul de fotbal le-a oferit elevilor echipamente de joc, mingi de fotbal, rechizite și postere cu echipa fanion a judeţului Brăila, iar jucătorii echipei de seniori au acordat autografe elevilor prezenți.

Această prezentare necesită JavaScript.

Comentarii