Silviu Mares 1 aprilie 2017
Catalin Hagiu a fost ales presedinte al organizatiei municipale PNL Braila
Catalin Hagiu a fost ales presedinte al organizatiei municipale PNL Braila
Catalin Hagiu a fost ales presedinte al organizatiei municipale PNL Braila

Organizația Municipală a PNL Brăila și-a ales astăzi noua structură de conducere. În prezența a 412 membri ai Comitetului de Coordonare Local, s-a decis ca Biroul Politic Local Brăila să fie condus de consilierul municipal Cătălin Hagiu, cel care a deținut această funcție ca interimar, după alegerile locale de anul trecut.
Hagiu va fi secondat de doi prim-vicepreședinți, consilierii municipali Costel Petrică Popa și Sorin Ioniță. Trezorier al organizației municipale a fost aleasă Mariana Vernescu. Din BPL mai fac parte 8 vicepreședinți și 15 membri.
Președintele interimar al organizației județene PNL Brăila, deputatul Vasile Varga, a spus într-o postare pe pagina de facebook că l-a bucurat faptul că în cadrul acestei ședințe s-au spus lucrurile bune, dar și cele mai puțin bune, care au dus la rezultatele din ultimul timp ale organizației. Membrii PNL au recunoscut că nu au avut un mesaj coerent până acum și că au mizat prea mult pe un imaginea premierului Dacian Cioloș, care i-a tras în jos la alegerile parlamentare.

Nu am reușit să ne mobilizăm, poate chiar nu am fost ancorați la agenda publică. De asemenea, am recunoscut fățiș că fuziunea nefinalizată și veșnicele interimate, nu au dus la o omogenizare a celor două formațiuni, PNL și PDL, în marele PNL, nu am avut încredere unii în alții, nu am acționat mereu unitar. A dezamăgit absența din aceaste bătălii a unor colegi pe care contam. Consilieri locali și județeni nu s-au văzut, nu i-am auzit. Fiecare dintre noi știm exact ce puteam face mai bine si cât puteam. Cred că marea provocare a celor care reprezintă noua conducere a PNL la nivel de municipiu este aceea de a fi o voce mult mai puternică și de a găsi mesajele potrivite ca să atragă atenția asupra substanței pozițiilor noastre. Îi felicit pe toti cei aleși în noua conducere a Organizației Municipale și sper ca, alături de conducerea județeană ce va fi validata pe 22 aprilie, vor reuși să aducă PNL Brăila la un scor mult mai bun decât cel obținut anul trecut, atât la alegerile locale cât și la cele parlamentare
, a spus deputatul Vasile Varga.

Comentarii