Silviu Mares 28 februarie 2018

Consilierul județean PND, Ștefan Cătălin Iordache a vorbit într-o conferință de presă despre situația de la CUP Dunărea, care timp de mai mulți ani a facturat apa pluvială după două formule de calcul pentru cetățenii din Brăila.

Iordache a acuzat PSD-ul că a transformat această instituție în pușculița partidului și de aceia îl protejează pe managerul CUP Dunărea Brăila, Silviu Mangiurea. Consilierul PND a spus că ”ei între ei trebuie să protejeze banii din investițiile care se derulează sub mâna lor”, afirmând că firmele care lucrează la investițile derulate de CUP Dunărea sunt apropiate ale PSD.

Acesta a spus că aceasta este și cauza pentru care PSD-iștii încearcă să arunce vina în curtea PNL, când îl acuză pe Alexandru Dănăilă că răspundea de conducerea CUP Dunărea, pe vremea când deținea funcția de viceprimar.

Cătălin Iordache a afirmat că PSD este suficient de puternic electoral ca să treacă fără mari pierderi procentuale după scandalul cu CUP Dunărea, care a încărcat facturile la apa pluvială, lucru dovedit deocamdată de instanța de judecată în cazul cetățeanului Mihail Stafidă.

Consilierul PND a spus că cei de la PSD încearcă să mute vina în curtea președintelui PNL Alexandru Dănăilă, pentru a reduce din pierderile electorale pe care le-ar putea avea.

Comentarii