Silviu Mares 23 decembrie 2017

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 21 decembrie a.c., decretele de numire în funcţia de judecător sau de procuror a candidaţilor declaraţi admişi la concursul de admitere în magistratură desfăşurat în perioada 4 iulie – 12 octombrie 2017. Pentru cele două Judecătorii din județul Brăila, au fost numiți 9 judecători, 7 la Brăila și doi la Făurei. De asemenea au fost numiți și doi procurori, unul la Brăila și unul la Făurei.

La Judecătoria Brăila au fost numiți: Paula Todiraş – judecător la Judecătoria Brăila, Georgeta-Claudia Câmpean – judecător la Judecătoria Brăila, Ana-Maria Chiotoroiu – judecător la Judecătoria Brăila, Irina-Andreea Condac-Ciobanu – judecător la Judecătoria Brăila, Cătălin Panţuru – judecător la Judecătoria Brăila, Mihaela Părăuşanu – judecător la Judecătoria Brăila și Paula Todiraş – judecător la Judecătoria Brăila.

La Judecătoria Făurei au fost numiți: Marius-Andrei Dumitran – judecător la Judecătoria Făurei și Mădălin Florin Tarbă – judecător la Judecătoria Făurei

Gabi-Daniela Stanciu a fost numită procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, iar Ramona Moldovan a fost numită procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Făurei.

Comentarii