Pro Braila 28 iunie 2014

extraterestri

Unii oficiali şi oameni de ştiinţă cred ca extratereştrii trăiesc în mijlocul nostru. Ei consideră că noi, oamenii, putem intra involuntar în contact cu ei fără să ştim acest lucru. Discuţiile pe această temă nu sunt noi, dar au început să fie vehiculate de oameni învestiţi cu calităţi oficiale sau de oameni de ştiinţă cu o activitate recunoscută. În momentul în care noul Papă a fost anunțat de la balconul Vaticanului, în piața Piaţa San Pietro se aflau foarte mulți credincioși, dar și numeroase posturi de televiziune care transmiteau evenimentul. Postul de televiziune britanic BBC a reușit să filmeze un OZN.

 

DECLARAŢII

Fostul ministru canadian al Apărării, Paul Hellyer, a declarat pentru RT, că e sigur că extratereştrii trăiesc printre noi:

Am primit de la diferite surse demne de încredere, informaţii potrivit cărora există aproximativ 80 de specii diferite; unele dintre ele arată la fel ca noi şi ar putea merge pe stradă fără să ştim când am trecut pe lângă …

Dr. Robert Trundle, profesor de filozofie, a declarat pentru Cincinnati Post în 2004, că a fost „evitat” din cauza opiniei lui cu privire la extraterestrii. El a scris o carte intitulată „Este ET aici? Din punct de vedere politic, NU, însă DA din perspectiva ştiinţei şi teologiei”

Trundle:

Ar putea exista ET din punct de vedere politic? Nu, pentru că guvernul se teme de şocul cultural şi panica maselor. Pentru guvern, recunoaşterea existenţei extratereştrilor, ar însemna să recunoască că nu ne poate proteja de ei.

Fizicianul Paul Davies, câştigătorul multor premii internaţionale a spus că viaţa extraterestră ar putea fi „chiar sub nasul nostru, sau chiar în faţa noastră”. El a declarat pentru CBS News că „microbii din spaţiu pot trăi pe pământ sau chiar în corpurile noastre”. De asemenea, el a spus că viaţa s-ar fi putut dezvolta pe Pământ de mai multe ori, nu doar o dată, şi că anumite forme de viaţă de la începuturile existenţei terestre ar putea fi de natură extraterestră.

Latchezar Filipov, directorul Institutului de Cercetare Spaţială al Academiei Bulgare de Ştiinţă, a declarat pentru Toronto Star în 2009:

Am trimis (extratereştrilor, n.r.) 30 de întrebari referitoare la problemele noastre globale, iar acum avem nişte răspunsuri.

El nu a precizat cum au fost trimise interogările, dar a spus că răspunsurile au venit sub forma unor pictograme în cercuri.

Filipov:

Străinii sunt în prezent peste tot în jurul nostru şi sunt în permanenţă cu ochii pe noi.

EXTRATEREŞTRII LA VATICAN

În momentul în care noul Papă, Francisc I, a fost anunțat de la balconul Vaticanului, în piața Piaţa San Pietro se aflau foarte mulți credincioși, dar și numeroase posturi de televiziune care transmiteau evenimentul. Postul de televiziune britanic BBC a reușit să filmeze un OZN. Imaginile au fost transmite de către televiziunea britanică și au făcut înconjurul lumii.

Mai multe teorii au fost emise cu privire la misterioasă navă extraterestră care asista la evenimentul major al lumii catolice. În timp ce unii susțin că aceste OZN-uri sunt pur și simplu iluzii optice, alții cred că întreaga lumea este precum o mare scenă și aceşti extratereștrii ne urmăresc viaţa precum o piesă de teatru.

Comentarii