Silviu Mares 29 decembrie 2017

La conferința de presă de la finalul anului 2017, președintele HC Dunărea Brăila, George Caranica a anunțat că de grupele de minihandbal și junioare IV ale clubului de anul viitor se vor ocupa alte persoane. 

În urma încetării contractului cu antrenorul Claudiu Radu postul de antrenor al fetelor de la junioare și minihandbal a rămas vacant. Dar, conform spuselor lui caranica de aceste grupe se vor ocupa trei dintre handbalistele iubite de copii de la HC Dunărea.

Încercăm o nouă formulă de pregătire a fetelor de la grupele de junioare și minihandbal. Am discutat cu Gabriella Szucs, care urmează să se ocupe de pregătirea fetelor. Gabriella Ibolya Szucs le va avea alături pe Alina Ramona Vătu și Iryna Shutska Burtea. O să fie trei fete care sunt jucătoarele HC Dunărea și având în vedere că noi suntem club de handbal feminin și fetele se pot apropia mai ușor și poate există o colaborare mai bună. Cred eu că o se reprezinte interes pentru părinți pentru că HC Dunărea nu percepe taxe pentru copii care vin la noi, iar clubul le oferă și echipamentul de joc.
a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Marius George Caranica.

La rândul său, Florentin Pera a spus că a discutat cu Gabriella Szucs eventualitatea colaborării și la echipa mare, dar jucătoarea a spus că nu ar dori să se implice foarte mult, ea dorindu-și să mai joace după ce va naște. Acesta a ținut să precizeze că în opinia sa faptul că de grupele de fete de la junioare și minihandbal se va ocupa o jucătoare care a evoluat atât pentru naționala României cât și pentru cea a Ungariei, dar care a jucat și în Champions League, ar putea aduce o emulație.

Comentarii