Silviu Mares 15 octombrie 2017
Coliziune frontala azi noapte in zona localitatii Filipesti
Coliziune frontala azi noapte in zona localitatii Filipesti
Coliziune frontala azi noapte in zona localitatii Filipesti

Azi-noapte, la ora 00:00, Poliția orașului Făurei a fost sesizată,  prin apel la numărul de urgență 112, de către un participant la trafic, cu privire la faptul că pe DN 2B s-a produs un accident rutier.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Ploieşti, judeţul Prahova,  şi au stabilit că în timp ce acesta conducea autoturismul în afara localităţii Filipești, comuna Surdila Găiseanca, din direcția Brăila către Buzău, într-o curbă strânsă la stânga, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un cap tractor, condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Șuțești.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a soferului prahovean şi a unui pasager din autoturismul condus de către acesta, un tânăr în vârstă de 22 de ani. Ambii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de urgenţă Brăila pentru acordarea de ingrijiri medicale, nerămânând internaţi.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

Comentarii