Mihai Tudose pentru europarlamentare - ProRomania
Silviu Mares 27 aprilie 2019

CS Făurei a pierdut în minutele de prelungiri meciul jucat în deplasare cu Axiopolis Sport Cernavodă. Echipa fraților Nicoliță a rezistat până în minutul 90+2 în meciul de la Cernavodă și a fost foarte aproape de a obține un nou punct în deplasare, pe terenul uneia dintre echipele aflate în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

CS Făurei a dominat meiul cu Axiopolis, având mai multe ocazii de gol, dar cei care au marcat aveau să fie cei de la echipa gazdă în minutul 90+2. În prima repriză CS Făurei a trimis mingea în bară, iar în minutul 88 Bănel Nicoliță a executat bine o lovitură liberă de la 17 metri, dar portarul a reținut. În minutul 90+2, la un aut lung bătut de gazde, mingea a fost deviată și George Rusu a trimis cu capul în poarta lui Stavrev, la ultima fază a meciului.

CS Făurei a jucat în formula: Stavrev – Mocanu, Drezaliu, Bârsănel, Agache – B. Nicoliță, Percă, A. Pușcașu, Apostol – Fineas Roată (min. 74 G. Dragomir), S. Nicoliță.

CS Făurei a rămas pe locul 9, cu 26 de puncte și golaveraj 24-48, în seria a II-a din Liga a 3-a. În etapa a 26-a CS Făurei va primi vizita celor de la Prograsul Spartac, sâmbătă, 4 mai de la ora 18.00.

Programul celor de la CS Făurei în următoarele etape este următorul: CS Popești Leordeni – în deplasare, apoi va câștiga cu 3-0 la masa verde meciul pe care trebuia să-l joace acasă cu Delta Tulcea, după care se va deplasa la București pentru meciul cu FCSB 2, iar în ultima etapă va juca pe teren propriu cu Sportul Chiscani.

Comentarii