Silviu Mares 3 martie 2019

Cu un lot de doar 14 jucători deplasat la Oltenița, CS Făurei nu a obținut decât o remiză în meciul cu ultima clasată în seria a II-a din Liga a 3-a. Echipa din Făurei a reclamat și un penalty, pe care arbitrul bucureștean Sergiu Anton nu l-a acordat la un fault în careu asupra lui Pușcașu.

Jocul echipei din Făurei nu a fost unul foarte bun, dar mingea nu a vrut să intre în poartă. Incursiunile lui Bănel din propriul teren până în jumătatea adversă nu au fost concretizate și pe tabela de marcaj.

Echipa fraților Nicoliță a acuzat vehement maniera de arbitraj care nu au acordat mai multe lovituri libere în urma faulturilor dure ale gazdelor. Aceștia au cerut un penalty la o fază în care portarul gazdelor l-a prins de picior pe Andrei Puşcaşu în careu. În schimb, Bănel Nicoliță a primit un cartonaș galben pentru un henţ pe care de fapt l-a făcut adversarul său.

CS Făurei a jucat la Oltenița în următoarea formulă de echipă: Aurel Nicoliță – Marius Mocanu, Bănel Nicoliță, George Bârsănel, Alexandru Drezaliu – Valentin Apostol, Adrian Băicoianu, Fineas Roată (min. 60 George Dragomir), Ioan Ionescu – Andrei Pușcașu, Stelian Nicoliță.

În etapa următoare, CS Făurei va juca în deplasare la CSM Medgidia, echipă care a smuls un egal pe final de meci, la Chiscani.

Această prezentare necesită JavaScript.

Comentarii