Silviu Mares 19 mai 2017
CS Faurei se distanteaza in fruntea Ligii a 4-a
CS Faurei se distanteaza in fruntea Ligii a 4-a

Miercuri după amiază, în Liga a 4-a la fotbal s-au jucat meciurile din ultima etapă a turului turneului play-off și play-out, în urma căreia CS Făurei s-a distanțat la cinci puncte de a doua clasată, Victoria Traian. CS Făurei a câștigat cu 2-1 în deplasarea de la Însurăței, iar Victoria Traian nu a reușit să treacă de Viitorul Ianca pe terenul Ștefan Vrăbioru. În play-out Dacia Unirea 2 Brăila a obținut prima victorie în această fază a competiției. Golgheterul etapei a fost Ionuț Matei, de la Victoria Cazasu, care a învins pe teren propriu pe Voința Șuțești.

Rezultatele şi autorii golurilor meciurilor din play-off:

Victoria Cazasu – Voinţa Şuţeşti 5-3 (2-1). Pentru Victoria Cazasu au marcat V. Banciu (25, 90+2), Ionuț Matei (41, 55, 83). Pentru oaspeți au marcat Călin (11) și Şerban (65, 68).

Viitorul Ianca – Victoria Traian 2-2 (1-1). Ianca a deschis scorul în minutul 11 prin Dobrin, iar cu un minut înaintea finalului primei reprize Cristi Ciocan a restabilit egalitatea. În minutul 84, Alin Colniceanu, un junior de nici 17 ani, a adus echipa gadă din nou în avantaj, dar în minutul 90+2 Postolea a reușit să înscrie golul egalizator, dintr-un penalty obținut de Veber, iar Victoria Traian a scăpat de prima înfrângere din faza play-off.

Viitorul Însurăţei – CS Faurei 1-2 (0-2). Vlad Omer a deschis scorul pentru CS Făurei în minutul 25, iar în minutul 31 Stelian Nicoliță a majorat diferența. Gazdele au marcat golul în minutul 81, când Poterașu și-a marcat în propria poartă, după ce ratase un penalty pentru echipa sa.

În play -out, miercuri s-a jucat un singur meci, Dacia Unirea 2 Brăila – Gloria Movila Miresii 4-2 (0-1). Oaspeții au deschis scorul în minutul 10 prin Lazăr și au intrat în avantaj la pauză. În primul minut al reprizei secunde Stancu a egalat pentru Dacia Unirea 2, iar rezultatul de egalitate s-a menținut până pe finalul meciului. În minutul 71 Puia a adus echipa pregătită de Vasile Darie și Adrian Baldovin în avantaj, iar Văsii a majorat diferența în minutul 78. Ștergărel a marcat pentru 3-2 în minutul 85, dar Puia a stabilit rezultatul final în minutul 87.

Partida Pandurii Tudor Vladimirescu – Voinţa Vişani s-a disputant joi seară.

În play-off, pe primul loc se menține CS Făurei, cu 41 de puncte, urmată de Victoria Traian cu 36 de puncte și Viitorul Ianca și Victoria Cazasu, ambele cu câte 24 de puncte.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Comentarii