Mihai Tudose pentru europarlamentare - ProRomania
Anamaria Corneanu 10 martie 2014
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

Şi-a reclamat cumnatul pentru furtul unui miel- Ieri, 9 martie a.c., la orele 14:05, personalul de serviciu din cadrul Poliţiei oraşului Ianca a fost sesizat, prin apelul de urgenţă 112, de P.Ghiţă (59 de ani), domiciliat în satul Perişoru, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, a venit în vizită la domiciliul său cumnatul lui, C.Costel (52 de ani), din aceeaşi localitate, care i-a sustras din grajd un miel, în valoare de 200 de lei.

 Poliţiştii au început cercetările şi au stabilit că cele sesizate se confirmă, prejudiciul fiind recuperat. Faţă de bărbatul de 52 de ani a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt.

Dosar penal pentru distrugere

În seara de 9 martie 2014, la orele 23:30, poliţiştii Secţiei 5 de Poliţie Rurală Viziru au fost sesizaţi, prin sistemul unic de urgenţă 112, de V.Furtuna (26 de ani), din comuna Calvini, judeţul Buzău, cu privire la faptul că numitul C.Octavian (21 de ani), domiciliat în comuna Tufeşti, a aruncat cu piatra şi i-a spart geamul portierei stânga faţă de la autoturismul său, care era parcat pe o stradă din localitatea Tufeşti. Prejudiciul a fost estimat la valoarea de 500 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

Sancţiuni aplicate pentru abateri de la prevederile Codului Rutier

În ziua de 9 martie 2014, lucrători din cadrul Serviciului şi Biroului Rutier au acţionat pe arterele rutiere din  municipiul şi judeţul Brăila, pentru constatarea de contravenţii şi prevenirea, respectiv, combaterea infracţiunilor rutiere. Poliţiştii au constatat 61 de contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 14.165 de lei, şi au ridicat în vederea suspendării 4 permise de conducere.

 

Comentarii