Anamaria Corneanu 31 martie 2014
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma
Cu ochii pe infractori, politistii nu stiu de gluma

 

În ziua de 30 martie a.c., la orele 13:00, ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Brăila a fost sesizat, prin apelul de urgenţă 112, de V. Moise (62 de ani), brăilean, despre faptul că a surprins un tânăr care încerca să sustragă o ţeavă din fier, îngropată în pământ la 20 de cm, care era folosită de acesta la irigarea terenului arabil pe care-l deţine în apropiere de Şoseaua Baldovineşti. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii l-au depistat pe M.Cristinel (26 de ani), din municipiul Brăila, căruia i-au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de tentativă la furt.

Conducea un autovehicul neînmatriculat

Ieri, la orele 15:20, poliţişti de la Poliţia oraşului Făurei l-au depistat în trafic pe C. Cosmin (18 ani), din municipiul Constanţa, în timp ce conducea autoturismul pe raza localităţii Făurei. În urma verificărilor s-a stabilit că maşina avea autorizaţia de circulaţie expirată din data de 21.01.2014, motiv pentru care i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Depistată la volan, sub influenţa băuturilor alcoolice

La data de 30 martie a.c., la orele 19:30, poliţişti din cadrul Secţiei 4 de Poliţie Rurală Ianca au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe DN 2B, în localitatea Mircea Vodă. Poliţiştii au legitimat-o pe conducătoarea auto, constatând că se numeşte P. Ana (29 de ani), din municipiul Roman, judeţul Neamţ. Din cauză că aceasta emana miros de alcool, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,23 mg/l alcool în aerul expirat. A fost condusă la Spitalul Făurei, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie, şi i s-a întocmit dosar penal.

Sancţiuni aplicate pentru abateri de la prevederile Codului Rutier

În ziua de 30 martie 2014, lucrători din cadrul Serviciului şi Biroului Rutier au acţionat pe arterele rutiere din municipiul şi judeţul Brăila, pentru constatarea de contravenţii şi prevenirea, respectiv combaterea infracţiunilor rutiere. Poliţiştii au constatat 101 contravenţii, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare totală de 23.770 de lei, au ridicat în vederea suspendării 7 permise de conducere şi au retras 7 certificate de înmatriculare.

 

 

Comentarii