Silviu Mares 9 ianuarie 2018

Cuza Sport Brăila s-a reunit luni seară după o binemeritată vacanță. Baschetbaliștii pregătiți de Cătălin Ștefănescu și Mircea Totolici au câștigat grupa 3 din faza de calificare cu 11 victorii și o singură înfrângere, având cea mai bună linie de clasament dintre toate cele 8 echipe calificate la turneul semifinal.

La primul antrenament din anul 2018 au fost prezenți 12 jucători, printre care și singura noutate de până acum, Dragoș Mircea Onea. Sub comanda preparatorului fizic și al secunzilor Andrei Ciubotariu și Ciprian Țelinoiu, au făcut primele mișcări de reacomodare la efort următorii jucători: Dragoș Onea, Florin Voiculeț, Eduard Urdă, Andrei Sava, Dan Feraru, Șerban Bălan Halici, Joshua Keyes, DeAllen Jacson, Adrian Movileanu, Alin Andrieș, Adrian Țocu, Andrei Damian. Nu mai face parte din lotul echipei brăilene Cristian Corneanu, iar Alexandru Koler și Andrei Căpușan au absentat motivat.

Până pe 15 ianuarie, data limită de transferuri în Liga 1 la baschet masculin, Cuza Sport Brăila mai intenționează să aducă încă doi jucători valoroși cu care să atace promovarea în Liga Națională.

Primul meci din cadrul fazei semifinale a Ligii 1 de baschet masculin pentru Cuza Sport Brăila va avea loc pe 21 decembrie, în sala Agronomia din București, unde va întâlni pe CSO Voluntari, ocupanta locului 2 în grupa 2 a fazei de calificare.

Această prezentare necesită JavaScript.

Comentarii