Silviu Mares 9 mai 2017
Cuza Sport Braila debuteaza miercuri la turneul final de baschet juniori U 16
Cuza Sport Braila debuteaza miercuri la turneul final de baschet juniori U 16

Echipa de baschet juniori U 16 de la Cuza Sport Brăila va participa începând de miercuri la turneul final al campionatului național rezervat acestei categorii de vârstă. Calificarea la acest turneu final este o performanță pentru baschetul brăilean, la 10 ani de la înființarea clubului.

La turneul final organizat la Sighetul Marmației, sunt calificate 8 echipe, care au fost împărțite în două grupe. Cuza Sport Brăila a fost repartiztă în grupa B, alături de U BT 2 Cluj Napoca, CSS Târgoviște și BC Slam București.

Miercuri, 10 mai, de la ora 11.00, Cuza Sport Brăila va întâlni, în primul meci de la acest turneu final, pe CSS Târgoviște. În al doilea meci din grupă, joi, de la ora 15.00, Cuza Sport Brăila va întâlni pe BC Slam București, echipă cu care s-a întâlnit și în grupa din faza semifinală. Vineri, de la ora 11.00, Cuza Sport va întâlni pe U BT 2 Cluj Napoca, echipă calificată de pe locul 2 în urma turneului de baraj.

Sâmbătă, 13 mai, sunt programate meciurile semifinale și pentru clasament, iar duminică au loc finalele și ultimele meciuri de clasament.

La acest turneu final Cuza Sport Brăila a deplasat următorul lot de jucători: Alexandru Mitache, Cristian Surdu, Bogdan Căpităneanu, Andrei Grozea, David Bejan, Mihnea Done, Vlad Popescu, Andrei Dima, Sevim Zamfir, Alexandru Marin și Radu Perșoiu. Echipa este însoțită la acest turneu final de antrenorii Sorin diaconu și Alexandru Ochi Roșii.

Comentarii