Silviu Mares 27 noiembrie 2018

Președintele Cuza Sport Brăila, Mircea Totolici a anunțat astăzi într-o conferință de presă că a depus la data de 21 noiembrie o solicitare de suplimentare a alocării unei sume de bani la rectificarea bugetară de la Consiliul Local Municipal Brăila.

Cum pe ordinea de zi a ședinței din 29 noiembrie nu a fost inclus nici un proiect de hotărâre privind alocarea vreunei sume de bani pentru clubul brăilean de baschet, astăzi a fost înregistrat o propunere de suplimentare a ordinii de zi cu un proiect inițiat de consilierul liberal Sorin Ioniță, prin care se solicită alocare sumei de 180.000 lei către clubul de baschet.

Totolici a explicat că această solicitare de suplimentare a fondurilor alocate la contractul de finanțare din luna aprilie se poate face în baza art. 4 alin. 2 din contract, unde se specifică se poate suplimenta prin act adițional acea sumă alocată la rectificarea bugetară.

Președintele Cuza Sport a spus că anul acesta Primăria a alocat către club suma de 269.000 lei, față de 350.000 lei, cât a primit anul trecut.

Președintele Cuza Sport Brăila a spus că încă din una iulie, după ce echipa a câștigat turneul final din Liga 1, a avut mai multe rânduri de discuții cu primarul Marian Dragomir privind susținerea în continuare a clubului. Acesta a ținut să precizeze că edilul a promis în mai multe rânduri că va susține echipa de baschet în sezonul de toamnă al Ligii Naționale, totul culminând cu o adresă asumată de acesta prin semnătură, transmisă către Federația Română de Baschet, prin care își arăta disponibilitatea de a susține financiar activitatea clubului de baschet și acceptarea înscrierii acestuia în Liga Națională.

Comentarii