Silviu Mares 19 mai 2017
Dacia Unirea Braila primeste vizita celor de la CS Afumati
Dacia Unirea Braila primeste vizita celor de la CS Afumati
Dacia Unirea Braila primeste vizita celor de la CS Afumati

Sâmbătă, de la ora 11.00, în cadrul etapei a 35-a a Ligii a 2-a la fotbal, Dacia Unirea Brăila va juca pe stadionul Municipal cu CS Afumaţi. Cu o victorie în acest meci, echipa pregătită de Alin Pânzaru va reveni pe locul al 7-lea, deoarece Dunărea Călăraşi, echipă care ocupă această poziție în clasament, stă în această rundă.

Brăilenii vin după o îngfrângere cu 4-1 în deplasarea de la Luceafărul Oradea, în timp de ilfovenii au câștigat cu 6-0 meciul de pe teren propriu cu Foresta Suceava. Pentru brăileni a fost primul meci după 231 de zile în care au primit patru goluri.

Dacia Unirea nu se confruntă cu probleme de lot înaintea acestui joc, iar echipa pregătită de Alin Pânzaru va încerca să facă un nou rezultat bun pe teren propriu și să își mai treacă în cont încă trei puncte. Partida din tur, disputată pe 12 noiembrie, 2016, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Necoară a marcat pentru brăileni, iar Buzea pentru echipa din Afumați.

Partida de sâmbătă dimineață va fi condusă la centru de Ionaşcu Laurenţiu din Buzău, ajutat la cele două linii de arbitrii asistenți Bîrdeş Romică și Bălan Gheorghiță, ambii din Pitești.

Cu Ionașcu la centru, Dacia Unirea a câștigat cu 2-1 meciul de pe teren propriu cu Ceahlăul Piatra Neamț, în octombrie 2015, acesta fiind singurul joc din Liga a 2-a în care arbitrul buzoian a arbitrat echipa brăileană.

Vineri, de la ora 15.30, Chindia Târgoviște a învins cu 1-0 pe Olimpia Satu Mare. Celelalte meciuri ale etapei a 35-a sunt programate astfel:

Sâmbătă, 20 mai
11:00 FC Brașov – Academica Clinceni
11:00 Metalul Reșița – Luceafărul Oradea
11:30 Foresta Suceava – Sepsi Sfântu Gheorghe

Duminică, 21 mai
19:00 ASU Poli Timișoara – UTA Bătrâna Doamnă

 

Comentarii