Silviu Mares 28 octombrie 2017

Pe o vreme rece și ploioasă, Dacia Unirea Brăila n-a obținut decât un rezultat de egalitate în meciul de pe teren propriu cu CS Balotești, echipă care le-a pus mereu probleme elevilor lui Alin Pânzaru. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-1), după ce oaspeții au condus de două ori.

Prima ocazie de poartă a aparținut brăilenilor în minutul 10. Bucur i-a pasat în dreapta lui iosofache, dar șutul acestuia a fost deviat în corner de portarul Iordan. În minutul 15 Al. Coman a scăpat singur spre poarta lui Țicrea, dar a șutat în bara din dreapta portarului Brăilei.

În minutul 18 Eugen Nica pătrunde pe partea dreaptă și centrează în mijlocul careului, iar Lucian Ion a marcat cu un șut fără preluare la colțul scurt, 0-1.

În minutul 21 Hurdubei a pătruns pe dreapta și a centrat la marginea careului lui Ciubuc, care a șutat pe lângă poartă. Ăn minutul 30 Covaciu a executat un corner de pe partea stângă a atacului brăilenilor, pe colțul lung, dar Al. Pop din 5 metri a trimis pe lângă poartă. Două minute mai târziu același Covaciu a executat o nouă lovitură de la colț, Ivan a prelungit în fața porții, dar Flămânzeanu a respins cu capul peste poartă, în corner. După lovitura de la colț Frunză a aruncat mingea în careu pentru Pop, dar acesta din 7 metri, singur cu portarul, nu a lovit bine mingea care a ajuns în brațele lui Iordan.

În debutul părții a doua brăilenii au început mai bine în ofensivă, iar în minutul 50 Covaciu a executat un corner de pe stânga, iar Cosmin Mihai a reluat cu capul pe lângă poartă. În minutul 52 Frunză a intrat în careul oaspeților, dar șutul său a fost respins în corner de Iordan. Cornerul executat de Covaciu pe bara a doua a fost reluat de C. Mihai cu capul, dar din nou pe lângă poartă. În minutul 53 Covaciu a încercat un șut de la 30 de metri, dar mingea a trecut pe lângă poartă. În minutul 56 același Covaciu a șutat din colțul careului de 16 metri, dar portarul a respins în față și fundașii oaspeților au degajat mingea.

În minutul 58 Niță pătrunde în zona centrală, cade la marginea careului, dar arbitrul a lăsat avantaj, Pop a urmărit faza și a marcat cu un șut de la 8 metri, la colțul scurt, 1-1.

În minutul 62 Coman a scăpat singur cu portarul Țicrea și a șutat din careu, dar portarul brăilenilor a respins. Meciul a intrat din nou într-o perioadă în care s-a jucat mai mult între cele două careuri, dar în minutul 78 Eugen Nica a scăpat de lângă Cosmin Mihai, a intrat în careu și l-a învins pe Țicrea cu un șut la colțul scurt, 1-2.

În minutul 84 Cubleșan a insistat la o minge și din apropierea liniei de fund a pasat în spate pentru Covaciu, dar șutul acestuia a fost respins de portar. În minutul 90 Frunză a executat o lovitură liberă de la 22 de metri, dar mingea s-a lovit de zidul oaspeților și a ieșit în corner.

În minutul 90+1 Banyoi a pătruns pe partea dreaptă și a centrat la bara a doua, de unde Olimpiu Bucur a reluat cu capul din 4 metri în plasa porții ilfovenilor, 2-2. În minutul 90+3 Nica centrează după o cursă pe dreapta, dar Reluarea lui Coman din 4 metri a fost blocată de Stănciulescu care a respind în corner și meciul s-a terminat la egalitate, scor 2-2, un rezultat echitabil după aspectul jocului, dar nefericit pentru elevii lui Alin Pânzaru, care n-au reușit să câștige nici un meci în ultimele 4 etape.

Dacia Unirea Brăila: Ţicrea – Gab. Niţă, L. Ivan, Stănciulescu, C. Mihai (min. 79 Cubleșan)- Iosofache (min. 46 C. Roșu), Covaciu, Frunză, Ciucureanu (min. 46 Banyoi) – Ol. Bucur, Al. Pop. Antrenor: Alin Pânzanu

CS Baloteşti: Iordan – N. Filip, M. Neagu, Ciubuc (min. 73 Paraschiv), Hurdubei (min. 63 Răuță), Eug. Nica, L. Ion, Gojnea (min. 88 Opriș), Al. Coman, Flămânzeanu, Marciuc. Antrenor secund: Emil Stanca.

Dacia Unirea a rămas pe locul 13 cu 16 puncte, iar etapa următoare va juca în deplasare cu CS Afumați, echipă neînvinsă de 9 etape, plus două meciuri din Cupa României.

Această prezentare necesită JavaScript.

Comentarii