Mihai Tudose pentru europarlamentare - ProRomania
Silviu Mares 27 octombrie 2017

Sâmbătă dimineață, de la ora 11.00, Dacia Unirea Brăila va întâlni pe propriul teren pe CS Balotești, într-un meci contând pentru etapa a XIV-a din Liga a 2-a.

În ultimele cinci meciuri, Dacia Unirea Brăila nu a obținut nici o victorie în timpul regulamentar de joc, ultimul succes al echipei antrenate de Alin Pânzaru datând din 17 septembrie a.c. când au câștigat pe teren propriu meciul cu Metaloglobus București. Brăilenii au marcat totuși cel puțin un gol în fiecere din ultimele 6 partide, dar a și primit gol în ultimele 8 meciuri disputate, atât în campionat cât și în Cupa României.

CS Balotești are o singură victorie în deplasare, în etapa a XII-a, când au câștigat în deplasare cu Ripensia Timișoara cu scorul de 2-1. Ilfovenii au marcat cel puțin un gol în ultimele cinci deplasări, dar a primit gol în ultimele 14 meciuri jucate în deplasare. În etapa a XIII-a CS Balotești a fost învinsă categoric pe teren propriu de ASA TG. Mureș, scor 2-6, iar la mijlocul acestei săptămâni Laurențiu Diniță a demisionat de la gruparea ilfoveană după 12 meciuri pe banca acestora, el debutând în etapa a III-a.

În ultima întâlnire directă dintre cele două echipe disputată pe Municipalul brăilean, scorul a fost 1-1, golul brăilenilor fiind marcat de Costel Roșu, după ce Baloteștiul deschisese scorul prin A. Nica. După 13 etape Dacia Unirea ocupă locul 13 cu 15 puncte și golaveraj  32-27, iar CS Balotești se află pe locul 18, cu 10 puncte și golaveraj 15-25.

Comentarii