Silviu Mares 9 septembrie 2017
Dacia Unirea invinsa pe teren propriu de Sportul Snagov
Dacia Unirea invinsa pe teren propriu de Sportul Snagov

Dacia Unirea Brăila a pierdut al doilea meci pe teren propriu din acest campionat, fiind învonsă de Sportul Snagov cu 0-1. Echipa lui Alin Pânzaru nu s-a regăsit deloc în acest meci în care cele mai mari ocazii de gol au aparținut oaspeților.

Prima fază periculoasă de poartă a meciului a aparținut celor de la Dacia, în minutul 3. Iosofache a centrat în fața porții de pe partea dreaptă, dar Lica a reușit să degajeze de  la 8 metri de poartă, din fața lui Cubleșan.

în minutul 11 Dobre i-a pasat în stânga lui Voineag, iar șutul acestuia de la 20 de metri a fost respins în corner, de sub transversală, de portarul Olaru.

În minutul 22 brăilenii au beneficiat de o lovitură liberă de la 22 de metri puțin lateral stânga, iar Covaciu a executat direct spre poartă, însă mingea a trecut peste transversală.

În minutul 27 Bustea a trecut în dribling de apărărorii brăileni și a șutat de la 8 metri, la colțul lung, pe lângă poarta lui Olaru. În minutul 34 Voineag a primit o pasă pe partea dreaptă, a centrat în careu, de unde Ivan a respins cu călcâiul la 18 metri, de unde Dobre a șutat peste poartă. În minutul 40 Stănciulescu a ajuns în careul oaspeților, dar șutul acestuia a fost reținut de portarul Anca- Trip și rezultatul la pauză a rămas 0-0.

În repriza a doua tot oaspeții au fost mai periculoși pe faza ofensivă și în minutul 52 Munteanu nu a putut relua din 2-3 metri o centrare venită de la Radu.

În minutul 61 brăilenii au ratat cea mai mare ocazie a lor de a deschide scorul. Stănciulescu a centrat de pe stânga, Cubleșan a reluat cu capul în bara laterală, apoi tot el a șutat în plasa laterală. În minutul 62 Munteanu scapă singur cu portarul, dar Olaru a reușit să scoată șutul jucătorului de la Snagov.

În minutul 74 Vlădoiu a scăpat pe contraatac de la jumătatea terenului și i-a depășit pe fundașii brăileni, reușind să-l învingă pe portarul Olaru cu un șut din interiorul careului, 0-1.

În minutul 86 Roșu a primit o minge la 8 metri de poartă, dar șutul său fără preluare a trecut mult pe lângă poartă. În minutul 90+1 Neață pătrunde spre careul brăilenilor pe partea dreaptă și centrează în fața porții, dar Niță degajează din fața lui Rusu, iar în ultimul minut al prelungirilor, Neață a scăpat pe partrea stângă, singur cu Olaru, a intrat în careu, dar portarul Daciei a a reținut din piciorul jucătorului oaspeților și scorul a rămas 0-1.

Dacia Unirea Brăila: Olaru – Gab. Niţă, L. Ivan, Ghiocel (min. 81 G. Lazăr), Stănciulescu – Cubleşan 9min. 46 C. Mihai), Covaciu, Roşoagă, Iosofache (min. 63 Ciucureanu)- C. Roşu, Al. Pop. Antrenor: Alin Pânzaru

Sportul Snagov: Anca-Trip – Şt. Vlădoiu, Lică, I. Şerban, Bg, Stancu- Al. Radu, D. Munteanu, Borţoneanu (min. 89 Al. Rusu), Voineag (min. 65 Braga) – Bustea, L. Dobre (min. 77 Neață). Antrenor: Valeriu Răchită

În urma acestui rezultat, Dacia Unirea Brăila a coborât pe locul 13, cu 8 puncte, golaveraj 22-16, iar etapa viitoare vor juca sâmbătă, 16 septembrie, pe teren propriu cu FC Argeș, de la ora 12.30.

Această prezentare necesită JavaScript.

Comentarii