Silviu Mares 21 octombrie 2017
Dacia Unirea joaca duminica in deplasare la AFC Hermannstadt

Dacia Unirea Brăila va juca duminică, 22 octombrie, de la ora 11.30, în direct pe Digisport 1, cu lidera Ligii a 2-a înaintea acestei etape a XIII-a, AFC Hermannstadt. Sibienii, nou promovați în Liga a 2-a au nevoie de victorie pentru a rămâne pe primul loc, în timp ce Dacia Unirea se află pe locul 13 după meciurile desfășurate sâmbătă dimineață.

Partida va avea loc duminică, 22 octombrie, de la ora 11:30, pe stadionul Municipal din Sibiu. Dacia Unirea Brăila a reușit în această săptămână, cu ajutorul sponsorilor Belor România SA, Alexion SRL și Elio Cons SRL au fost achitate, o mică parte, din restanțele financiare către jucători. Pentru acest meci antrenorul Alin Pânzaru nu se va putea baza pe Costel Roșu, suspendat după cartonașul roșu primit în etapa trecută.

Luni, conducerea clubului brăilean a anunţat că a ajuns la un acord amiabil în privinţa rezilierii contractului cu jucătorul Gabriel Lazăr, adus în vară de la Unirea Slobozia. Decizia ar fi venit după ce stafful tehnic a făcut o analiză sportivă la mijlocul turului şi a decis rezilierea contractului cu fundașul în vârstă de 26 de ani.

Antrenorul principal al sibienilor, Alexandru Pelici, are o singura absenţă pentru acest joc este cea a fundaşului central Ionuţ Stoica.

Partida de la Sibiu va fi arbitrată la centru de Rareș George Vidican din Satu Mare, ajutat la cele două linii de Cosmin Vatamanu din București și Florin Burlacu din Urziceni. Arbitru de rezervă va fi Mihai domșa din Aiud – Alba.

Ambele echipe vor avea la mijlocul săptămânii viitoare meciuri şaisprezecimile Cupei României. Dacia Unirea Brăila va juca miercuri, 25 octombrie, de la ora 14.30, pe stadionul Municipal din Brăila cu Juventus București, iar  AFC Hermannstadt va întâlni deținătoarea trofeului, FC Voluntari pe teren propriu, tot miercuri, dar de la ora 14.00.

Rezultatele meciurilor jucate sâmbătă în Liga a 2-a:

CS Baloteşti – ASA Tg. Mures 2-6

Metaloglobus Bucureşti – Sportul Snagov 2-1

Academica Clinceni – Chindia Târgovişte 0-2

CS Afumaţi – Ripensia Timişoara 2-0

Dunărea Călăraşi – Luceafărul Oradea 1-0

Olimpia Satu Mare – Foresta Suceava 2-0

UTA Arad – Ştiinţa Miroslava 3-0

Pandurii Târgu Jiu – ASU Politehnica Timişoara 1-1

Partida CS Mioveni – FC Argeş are loc tot sâmbătă, de la ora 16.00

Comentarii